Zin in Muziek biedt verschillende lessen aan voor kinderen. Samen gaan we op ontdekkingstocht in de wereld van muziek. Kinderen kunnen hun wensen en voorkeuren aangeven tijdens de les. En plezier staat altijd voorop.

Ook kinderen die een extra ondersteuningsvraag hebben kunnen bij Zin in Muziek terecht. De ervaring en deskundigheid van Marieke Maas-Bink sluit aan bij de mogelijkheden en wensen van kind en ouders.

Vraag gerust een gratis proefles aan of kom een keer kijken in een groepje.

"Wij hebben twee kinderen op Spelen met muziek bij Marieke. Ze hebben het allebei in hun eigen groepje erg naar hun zin. De lessen zijn erg afwisselend. Marieke betrekt de kinder bij de les en vraagt aan ze wat ze zelf willen leren en doen. Als een doel te hoog blijkt te zijn, dan stelt Marieke deze bij, maar op zo'n manier dat de kinderen hun zelfvertrouwen houden. We merken sowieso dat de kinderen door de lessen van Marieke meer zelfvertrouwen krijgen en dat heeft een positieve invloed op alles. Marieke leert de kinderen met simpele dingen plezier te maken met muziek.
Gerdien Prijs, moeder van Ard (6) en Hester (8)
"Ik vond het muziekspel leuk, omdat je heel veel instrumenten mocht gebruiken. Je hebt veel talenten."
Guusje (8 jaar)
"We leerden op de piano 'Jan, er ligt een kip in het water'. Dat vond ik heel leuk. En het liedje 'Mijn cavia is ziek', want dat liedje is grappig en schattig."
Elisa (5 jaar)

Zangles en stemwerk

Ontdekken wat je stem allemaal kan. En liedjes zingen, die je ook zelf mag uitkiezen.

Spelen met muziek

Instrumenten uitproberen en muziek ontdekken. Jij zeggen wat je graag wilt leren!

Vioolles

Met plezier viool leren spelen en daarbij zelf aangeven welke muziek je wilt spelen.

Sluit Menu