Op avontuur in de muziek

Bij Spelen met muziek wordt muzikaliteit op een speelse en ontspannen manier ontwikkeld.

Ontdek wat jij leuk vindt als het om muziek maken en zingen gaat. Spelen met Muziek gaat verder dan muziekles en algemene muzikale vorming. Er wordt afgestemd op jouw wensen en voorkeuren. Alleen of in een kleine groep leer je op jouw niveau, waarbij plezier centraal staat. Je kan veel verschillende instrumenten uitproberen of ga op een eigen instrument op zoek gaan naar jouw eigenheid.

Kinderen

Bij Spelen met Muziek proberen we muziekinstrumenten uit, spelen we ritmes op de djembé, zingen we, doen we muziekspelletjes en is er ook ruimte om een eigen idee in te brengen. Elke les begint met de vraag: wat wil je graag leren vandaag, heb je nog een wens? Dat levert altijd een leuke les op!

Vaak ontdek je in de lessen je voorkeuren voor instrumenten. Wil je verder op viool, piano of met zang, dan kan je daarvoor bij Zin in Muziek terecht. Als je ontdekt dat jij een ander instrument wilt leren bespelen kan ik vaak helpen doorverwijzen naar andere muziekdocenten.

"Je kan hier wel je talenten kwijt. Mijn gevoel voor muziek kon ik kwijt. Ik leerde nieuwe instrumenten. En dat je met alles muziek kan maken. Ik leerde op de gitaar vier akkoorden. Je bent vrijgevend voor een juf en je wordt niet boos."
Veerle (8 jaar)

Jongeren

Bij Zin in Muziek gaan we op zoek naar wat jou inspireert en motiveert.

Als je nog nooit muziek hebt gemaakt, kan je bij Zin in Muziek allerlei instrumenten uitproberen, of met één instrument aan de slag gaan. Als je de motivatie bijvoorbeeld kwijt bent geraakt voor het spelen op je instrument of je vraagt je af of je instrument nog wel bij je past, kunnen we samen kijken van welk instrument of muziekstijl jij zin krijgt om weer muziek te maken. En muziek maken hoef je niet alleen te doen, je kunt ook een bandje met anderen vormen.

Volwassenen

Ook voor volwassenen kan Spelen met Muziek veel bijdragen. Om vrijer en meer eigen te leren spelen op het instrument wat je al goed beheerst bijvoorbeeld. Of je hebt altijd muziek willen maken, maar nooit gedurfd of gekund, om wat voor reden dan ook. Ga op zoek naar wat jij wilt. Zonder lat, zonder moeten, kijken naar wat je leuk vindt, wat je wel kan, wat je wel durft.

Spelen met Muziek is de verbinding met jezelf maken en van daaruit zoeken naar jouw voorkeuren en je mogelijkheden verruimen.

Je kan altijd contact opnemen voor meer informatie of een proefles.

Sluit Menu